

MENUKAART

Menu
Dagelijks geserveerd van 12.00 tot 21.00 uur
Voorgerechten
FOIE GRAS TERRINE
Sjalotconfituur | Rozijnenbrood
24
GEROOKTE GANZENLEVER
Tonijn “mi-cuit” Gerookte eendenborstfilet
26
HERTENPATE
Vijgenconfituur | Brioche
16
FAZANTKROKET
Rucola
18
FRANSE COQUILLES
Groene asperge | Kreeftenbisque Bieslookespuma
22
VITELLO TONNATO
Kort gebakken tonijn | Olijfcrème Parmezaan
22
ENTRECÔTE CARPACCIO
Parmezaan | Rucola
20
PALING
In ‘t groen - of - gebakken in roomsaus
19
KAASKROKET “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS
Slaatje | Luikse siroop
1 Stuk
12
2 Stuks
19
GARNAALKROKETJE “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS
Van Noordzeegarnalen & Bisque van kreeft
1 Stuk
13
2 Stuks
21
Hoofdgerechten
FAZANT
Baby witloof | Boschampignons Fine champagnesaus
32
HERTENFILET
Peertje in Samba Pa Thee Herfstgarnituur | Bordelaisesaus
35
HAZENFILET
Gevulde appel | Aardpeer Harlekijnsaus
32
CÔTE A L'OS 'DRY AGED' XAVORIA ‘extra mabled’ • 21 dagen gerijpt
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze | 2 pers. - prijs p.p.
42
FILET MIGNON
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
31
ENTRECÔTE XAVORIA
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
34
PAARDENFILET
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
34
CONFIT DE CANARD
Linzen | Aardappelgratin
26
KALFSZWEZERIK
Boschampignons | Ravioli
34
PALING
In ‘t groen - of - Gebakken in roomsaus
30
KIBBELING
Tartaarssaus | Fris slaatje Frietjes
22
VLAAMSE STOOFKARBONADE
Donkere Leffe
24
VOL-AU-VENT
Hoevekip DELUXE, met kalfszwezerik
Klassiek
24
Deluxe
32
STEAK TARTARE
Klassiek of Italiaans
Klassiek
24
Italiaans
25
Desserts
TARTE TATIN
Jack Daniel’s ijs
12
CHAUD FROID
Espuma chocolade | Gezouten karamel
12
ITALIAN CREME BRULEE
Amaretto
12
SCROPPINO
Limoncello | Citroenzeste
12
DAME BLANCHE
Huisgedraaid vanille-ijs | Callebaut chocoladesaus
12
MOELLEUX CHOCOLAT
Callebaut chocolade | Vanilleroomijs
12
HOMEMADE BRUSSELSE WAFELS
Met 'topping' naar keuze
7
Lunch
Tot 17 uur
THAI BEEF SALADE
Klassiek
22
NIÇOISE SALADE
Verse tonijn “mi-cuit”
24
CRISPY DUCK SALAD
Avocado
20
SALADE GEITENKAAS
Vijgen
20
CAESAR SALAD
“Stijl Gazette”
21
