top of page
Backgroundtest website .jpg
Logo beeld gazette MENU.png

MENUKAART

Menu

Dagelijks geserveerd van 12.00 tot 21.00 uur


Voorgerechten



TONIJN TATAKI

Ponzu | Wasabimayonaise | Komkommerespuma

 19



PALING

In ‘t groen - of - gebakken in roomsaus

 19



SCHEERMESSEN

Kruidenboter

 17



KALFSZWEZERIK

Krokant gebakken | Boschampignons | Truffeljus

 21



MERGPIJP

Klassiek of met “steak tartare”

Klassiek

 15


Steak Tartare

 21



COQUILLES

Kreeftenbisque | Gestoofd witloof

 22



GEMARINEERDE SCHOTSE ZALM

Matcha thee marinade | Avocado | Mango Dressing van Elixir d’Anvers

 19



WAGYU CARPACCIO

Parmesan | Extra vierge olijfolie | Rucola

 22



KAASKROKET “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS

Slaatje | Luikse siroop

1 Stuk

 12


2 Stuks

 19



GARNAALKROKETJE “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS

Van Noordzeegarnalen & Bisque van kreeft

1 Stuk

 13


2 Stuks

 21



Hoofdgerechten



CÔTE A L'OS 'DRY AGED' XAVORIA ‘extra mabled’ • 21 dagen gerijpt

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze | 2 pers. - prijs p.p.

 42



ZESRIB

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 32



FILET PUR

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 33



PAARDENFILET

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 35



CONFIT DE CANARD

Rozemarijn-patatjes | Linzen

 26



GAMBA’S À LA NAGE

Witte wijn | Sjalot | Venkel | Room

 29



RAVIOLI

Boschampignons | Truffeljus

 24



STEAK TARTARE

Op klassieke of Italiaanse wijze

Klassiek

 24


Italiaans

 25



VOL-AU-VENT

Hoevekip | + Kalfszwerzerik*

Klassiek

 23


Deluxe

 29



VLAAMSE STOOFKARBONADE

op smaak gebracht met donkere Leffe

 23



BOUILLABAISSE À LA MARSEILLAISE

4 soorten vis volgens marktaanbod | Gamba | Rouille en toast

 32



PALING

In ‘t groen - of - Gebakken in roomsaus

 30



FISH & CHIPS

van kabeljauw

 23



Desserts



MOELLEUX CHOCOLAT

Callebaut chocolade | Vanilleroomijs

 12



TARTE TATIN

Appel & Peer | Vanille-ijs

 12



CHOCOLADEMOUSSE CALLEBAUT

Rode vruchten | Slagroom

 12



ITALIAN CRÈME BRÛLÉE

Limoncello

 12



TIRAMISU

Afgewerkt met luchtige sabayon

 12



DAME BLANCHE

Huisgedraaid vanille-ijs | Callebaut chocoladesaus

 12



ESPRESSO MARTINI

Kahlua | Absolut Vodka | Espresso

 12



Lunch

Tot 17 uur



CRISPY DUCK SALAD

Avocado

 20



SALADE GEITENKAAS

Vijgen

 20



CAESAR SALAD

“Stijl Gazette”

 21


bottom of page