

MENUKAART

Menu
Dagelijks geserveerd van 12.00 tot 21.00 uur
Voorgerechten
TONIJN TATAKI
Ponzu | Wasabimayonaise | Komkommerespuma
19
PALING
In ‘t groen - of - gebakken in roomsaus
19
SCHEERMESSEN
Kruidenboter
17
KALFSZWEZERIK
Krokant gebakken | Boschampignons | Truffeljus
21
MERGPIJP
Klassiek of met “steak tartare”
Klassiek
15
Steak Tartare
21
COQUILLES
Kreeftenbisque | Gestoofd witloof
22
GEMARINEERDE SCHOTSE ZALM
Matcha thee marinade | Avocado | Mango Dressing van Elixir d’Anvers
19
WAGYU CARPACCIO
Parmesan | Extra vierge olijfolie | Rucola
22
KAASKROKET “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS
Slaatje | Luikse siroop
1 Stuk
12
2 Stuks
19
GARNAALKROKETJE “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS
Van Noordzeegarnalen & Bisque van kreeft
1 Stuk
13
2 Stuks
21
Hoofdgerechten
CÔTE A L'OS 'DRY AGED' XAVORIA ‘extra mabled’ • 21 dagen gerijpt
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze | 2 pers. - prijs p.p.
42
ZESRIB
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
32
FILET PUR
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
33
PAARDENFILET
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
35
CONFIT DE CANARD
Rozemarijn-patatjes | Linzen
26
GAMBA’S À LA NAGE
Witte wijn | Sjalot | Venkel | Room
29
RAVIOLI
Boschampignons | Truffeljus
24
STEAK TARTARE
Op klassieke of Italiaanse wijze
Klassiek
24
Italiaans
25
VOL-AU-VENT
Hoevekip | + Kalfszwerzerik*
Klassiek
23
Deluxe
29
VLAAMSE STOOFKARBONADE
op smaak gebracht met donkere Leffe
23
BOUILLABAISSE À LA MARSEILLAISE
4 soorten vis volgens marktaanbod | Gamba | Rouille en toast
32
PALING
In ‘t groen - of - Gebakken in roomsaus
30
FISH & CHIPS
van kabeljauw
23
Desserts
MOELLEUX CHOCOLAT
Callebaut chocolade | Vanilleroomijs
12
TARTE TATIN
Appel & Peer | Vanille-ijs
12
CHOCOLADEMOUSSE CALLEBAUT
Rode vruchten | Slagroom
12
ITALIAN CRÈME BRÛLÉE
Limoncello
12
TIRAMISU
Afgewerkt met luchtige sabayon
12
DAME BLANCHE
Huisgedraaid vanille-ijs | Callebaut chocoladesaus
12
ESPRESSO MARTINI
Kahlua | Absolut Vodka | Espresso
12
Lunch
Tot 17 uur
CRISPY DUCK SALAD
Avocado
20
SALADE GEITENKAAS
Vijgen
20
CAESAR SALAD
“Stijl Gazette”
21