top of page
Backgroundtest website .jpg
Logo beeld gazette MENU.png

MENUKAART


Voorgerechten

TONIJN TATAKI

Ponzu | Wasabimayonaise | Komkommerespuma

 19

PALING

In ‘t groen - of - gebakken in roomsaus

 19

GANZENLEVER TRIO

Gebakken | Mousse | Terrine & gerookte paling

 25

KALFSZWEZERIK

Krokant gebakken | Boschampignons | Truffeljus

 21

MERGPIJP

Klassiek of met “steak tartare”

Klassiek

 15

Steak Tartare

 21

COQUILLES

Kreeftenbisque | Gestoofd witloof

 22

GEMARINEERDE SCHOTSE ZALM

Matcha thee marinade | Avocado | Mango Dressing van Elixir d’Anvers

 19

BLACK AGNUS CARPACCIO

Parmesan | Extra vierge olijfolie | Rucola

 19

KAASKROKET “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS

Slaatje | Luikse siroop

1 Stuk

 12

2 Stuks

 19

GARNAALKROKETJE “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS

Van Noordzeegarnalen & Bisque van kreeft

1 Stuk

 13

2 Stuks

 21


Hoofdgerechten

CÔTE À L’OS

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze | 2 pers. - prijs p.p.

 37

ZESRIB

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 32

FILET PUR

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 33

PAARDENFILET

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 35

HERTENFILET

Peer | Boschampignons Pompoen | Bordelaisesaus

 32

REERAGOUT

Boschampignons | Zilveruitjes Veenbessen

 27

CONFIT DE CANARD

Rozemarijn-patatjes | Linzen

 26

GAMBA’S À LA NAGE

Witte wijn | Sjalot | Venkel | Room

 29

RAVIOLI

Boschampignons | Truffeljus

 24

STEAK TARTARE

Op klassieke of Italiaanse wijze

Klassiek

 24

Italiaans

 25

VOL-AU-VENT

Hoevekip | + Kalfszwerzerik*

Klassiek

 23

Deluxe

 29

VLAAMSE STOOFKARBONADE

op smaak gebracht met donkere Leffe

 23

BOUILLABAISSE À LA MARSEILLAISE

4 soorten vis volgens marktaanbod | Gamba | Rouille en toast

 32

PALING

In ‘t groen - of - Gebakken in roomsaus

 30

FISH & CHIPS

van kabeljauw

 23


Desserts

MOELLEUX CHOCOLAT

Callebaut chocolade | Vanilleroomijs

 12

TARTE TATIN

Appel & Peer | Vanille-ijs

 12

CHOCOLADEMOUSSE CALLEBAUT

Rode vruchten | Slagroom

 12

ITALIAN CRÈME BRÛLÉE

Limoncello

 12

TIRAMISU

Afgewerkt met luchtige sabayon

 12

DAME BLANCHE

Huisgedraaid vanille-ijs | Callebaut chocoladesaus

 12

ESPRESSO MARTINI

Kahlua | Absolut Vodka | Espresso

 12


Lunch

Tot 17 uur

CRISPY DUCK SALAD

Avocado

 20

SALADE GEITENKAAS

Vijgen

 20

CAESAR SALAD

“Stijl Gazette”

 21

bottom of page