

MENUKAART

Menu
Dagelijks geserveerd van 12.00 tot 21.00 uur
Voorgerechten
THAISE LENTEROLLETJES
Gerookte paling | Thaise bouillon Gemarineerde zalm
18
COQUILLES-CARPACCIO
Belgische Premium Kaviaar
24
BURRATA
Crèmeux van tomaat | Watermeloendressing
18
TACO’S
Tonijn | Zalm | Aubergine Maïscrème | tomatensalsa
15
TONIJN TATAKI
Ponzu | Wasabimayonaise | Komkommerespuma
19
GRAVADLAX ZALM
Homemade | Jonagold-appel
17
PALING
In ‘t groen - of - gebakken in roomsaus
19
KALFSZWEZERIK
Krokant gebakken | Boschampignons | Truffeljus
21
WAGYU CARPACCIO
Parmesan | Extra vierge olijfolie | Rucola
22
ZEEBAARS CEVICHE
Avocado | Rode ui | Passievrucht
15
KAASKROKET “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS
Slaatje | Luikse siroop
1 Stuk
12
2 Stuks
19
GARNAALKROKETJE “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS
Van Noordzeegarnalen & Bisque van kreeft
1 Stuk
13
2 Stuks
21
Hoofdgerechten
CÔTE A L'OS 'DRY AGED' XAVORIA ‘extra mabled’ • 21 dagen gerijpt
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze | 2 pers. - prijs p.p.
42
ZESRIB
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
32
FILET PUR
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
33
ONGLET
Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze
28
ASPERGES
VLAAMSE WIJZE Klassiek (V/H)
Voorgerecht
20
Hoofdgerecht
28
ASPERGES
Zalm | Grijze garnalen
30
ASPERGES
TRUFFELHAM Mousselinesaus
29
OCTOPUS GEGRILD
Slaatje van honingboontjes Krieltjes | Chimichurri
28
GAMBA
“A la nage” | Basmatirijst
33
PALING
In ‘t groen - of - Gebakken in roomsaus
30
FISH & CHIPS
van kabeljauw
23
CONFIT DE CANARD
Warme groentjes | Aardappelgratin
26
VLAAMSE STOOFKARBONADE
op smaak gebracht met donkere Leffe
23
VOL-AU-VENT
Hoevekip | + Kalfszwerzerik*
Klassiek
23
Deluxe
29
STEAK TARTARE
Op klassieke of Italiaanse wijze
Klassiek
24
Italiaans
25
Desserts
MANGO & KOKOS
Kokos panna cotta | Sesam Mango-espuma | Basilium
12
FRAMBOOS & CHOCOLADE
Witte chocolademousse | Framboos-ijs | Fris soepje met kriekbier
12
TARTE TATIN
Appel & Peer | Vanille-ijs
12
ITALIAN CREME BRULEE
Amaretto
12
SCROPPINO
Limoncello | Citroenzeste
12
DAME BLANCHE
Huisgedraaid vanille-ijs | Callebaut chocoladesaus
12
MOELLEUX CHOCOLAT
Callebaut chocolade | Vanilleroomijs
12
HOMEMADE BRUSSELSE WAFELS
Met 'topping' naar keuze
7
Lunch
Tot 17 uur
CRISPY DUCK SALAD
Avocado
20
SALADE GEITENKAAS
Vijgen
20
CAESAR SALAD
“Stijl Gazette”
21