top of page
Backgroundtest website .jpg
Logo beeld gazette MENU.png

MENUKAART

Menu

Dagelijks geserveerd van 12.00 tot 21.00 uur



Voorgerechten




THAISE LENTEROLLETJES

Gerookte paling | Thaise bouillon Gemarineerde zalm

 18



COQUILLES-CARPACCIO

Belgische Premium Kaviaar

 24



BURRATA

Crèmeux van tomaat | Watermeloendressing

 18



TACO’S

Tonijn | Zalm | Aubergine Maïscrème | tomatensalsa

 15



TONIJN TATAKI

Ponzu | Wasabimayonaise | Komkommerespuma

 19



GRAVADLAX ZALM

Homemade | Jonagold-appel

 17



PALING

In ‘t groen - of - gebakken in roomsaus

 19



KALFSZWEZERIK

Krokant gebakken | Boschampignons | Truffeljus

 21



WAGYU CARPACCIO

Parmesan | Extra vierge olijfolie | Rucola

 22



ZEEBAARS CEVICHE

Avocado | Rode ui | Passievrucht

 15



KAASKROKET “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS

Slaatje | Luikse siroop

1 Stuk

 12


2 Stuks

 19



GARNAALKROKETJE “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS

Van Noordzeegarnalen & Bisque van kreeft

1 Stuk

 13


2 Stuks

 21




Hoofdgerechten




CÔTE A L'OS 'DRY AGED' XAVORIA ‘extra mabled’ • 21 dagen gerijpt

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze | 2 pers. - prijs p.p.

 42



ZESRIB

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 32



FILET PUR

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 33



ONGLET

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 28



ASPERGES

VLAAMSE WIJZE Klassiek (V/H)

Voorgerecht

 20


Hoofdgerecht

 28



ASPERGES

Zalm | Grijze garnalen

 30



ASPERGES

TRUFFELHAM Mousselinesaus

 29



OCTOPUS GEGRILD

Slaatje van honingboontjes Krieltjes | Chimichurri

 28



GAMBA

“A la nage” | Basmatirijst

 33



PALING

In ‘t groen - of - Gebakken in roomsaus

 30



FISH & CHIPS

van kabeljauw

 23



CONFIT DE CANARD

Warme groentjes | Aardappelgratin

 26



VLAAMSE STOOFKARBONADE

op smaak gebracht met donkere Leffe

 23



VOL-AU-VENT

Hoevekip | + Kalfszwerzerik*

Klassiek

 23


Deluxe

 29



STEAK TARTARE

Op klassieke of Italiaanse wijze

Klassiek

 24


Italiaans

 25




Desserts




MANGO & KOKOS

Kokos panna cotta | Sesam Mango-espuma | Basilium

 12



FRAMBOOS & CHOCOLADE

Witte chocolademousse | Framboos-ijs | Fris soepje met kriekbier

 12



TARTE TATIN

Appel & Peer | Vanille-ijs

 12



ITALIAN CREME BRULEE

Amaretto

 12



SCROPPINO

Limoncello | Citroenzeste

 12



DAME BLANCHE

Huisgedraaid vanille-ijs | Callebaut chocoladesaus

 12



MOELLEUX CHOCOLAT

Callebaut chocolade | Vanilleroomijs

 12



HOMEMADE BRUSSELSE WAFELS

Met 'topping' naar keuze

 7




Lunch

Tot 17 uur




CRISPY DUCK SALAD

Avocado

 20



SALADE GEITENKAAS

Vijgen

 20



CAESAR SALAD

“Stijl Gazette”

 21


bottom of page