top of page
Backgroundtest website .jpg
Logo beeld gazette MENU.png

MENUKAART

Menu

Dagelijks geserveerd van 12.00 tot 21.00 uur



Voorgerechten




FOIE GRAS TERRINE

Sjalotconfituur | Rozijnenbrood

 24



GEROOKTE GANZENLEVER

Tonijn “mi-cuit” Gerookte eendenborstfilet

 26



HERTENPATE

Vijgenconfituur | Brioche

 16



FAZANTKROKET

Rucola

 18



FRANSE COQUILLES

Groene asperge | Kreeftenbisque Bieslookespuma

 22



VITELLO TONNATO

Kort gebakken tonijn | Olijfcrème Parmezaan

 22



ENTRECÔTE CARPACCIO

Parmezaan | Rucola

 20



PALING

In ‘t groen - of - gebakken in roomsaus

 19



KAASKROKET “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS

Slaatje | Luikse siroop

1 Stuk

 12


2 Stuks

 19



GARNAALKROKETJE “HOMEMADE” • 1 OF 2 STUKS

Van Noordzeegarnalen & Bisque van kreeft

1 Stuk

 13


2 Stuks

 21




Hoofdgerechten




FAZANT

Baby witloof | Boschampignons Fine champagnesaus

 32



HERTENFILET

Peertje in Samba Pa Thee Herfstgarnituur | Bordelaisesaus

 35



HAZENFILET

Gevulde appel | Aardpeer Harlekijnsaus

 32



CÔTE A L'OS 'DRY AGED' XAVORIA ‘extra mabled’ • 21 dagen gerijpt

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze | 2 pers. - prijs p.p.

 42



FILET MIGNON

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 31



ENTRECÔTE XAVORIA

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 34



PAARDENFILET

Huisgemaakte frietjes | Witloof of gemengd slaatje | Saus naar keuze

 34



CONFIT DE CANARD

Linzen | Aardappelgratin

 26



KALFSZWEZERIK

Boschampignons | Ravioli

 34



PALING

In ‘t groen - of - Gebakken in roomsaus

 30



KIBBELING

Tartaarssaus | Fris slaatje Frietjes

 22



VLAAMSE STOOFKARBONADE

Donkere Leffe

 24



VOL-AU-VENT

Hoevekip DELUXE, met kalfszwezerik

Klassiek

 24


Deluxe

 32



STEAK TARTARE

Klassiek of Italiaans

Klassiek

 24


Italiaans

 25




Desserts




TARTE TATIN

Jack Daniel’s ijs

 12



CHAUD FROID

Espuma chocolade | Gezouten karamel

 12



ITALIAN CREME BRULEE

Amaretto

 12



SCROPPINO

Limoncello | Citroenzeste

 12



DAME BLANCHE

Huisgedraaid vanille-ijs | Callebaut chocoladesaus

 12



MOELLEUX CHOCOLAT

Callebaut chocolade | Vanilleroomijs

 12



HOMEMADE BRUSSELSE WAFELS

Met 'topping' naar keuze

 7




Lunch

Tot 17 uur




THAI BEEF SALADE

Klassiek

 22



NIÇOISE SALADE

Verse tonijn “mi-cuit”

 24



CRISPY DUCK SALAD

Avocado

 20



SALADE GEITENKAAS

Vijgen

 20



CAESAR SALAD

“Stijl Gazette”

 21


bottom of page